Οι κάψουλες καφέ «De Roccis» συμβατές με μηχανές «Nespresso» προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέ υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική – 50% Αραβικά.
Αυτές είναι κάψουλες καφέ φτιαγμένες από επιλεγμένους καφέδες από την Κεντρική και Νότια Αμερική και από την Ινδία.
Ένα μείγμα με έντονο άρωμα και γεμάτη γεύση. Μια ήπια και απαλό γεύση από επιλεγμένους καφέδες Arabica και Robusta.
Μακράς διάρκειας και βελούδινη επίγευση.
100% επιλεγμένο μείγμα αραβικής, με γλυκιά και λεπτή γεύση, έντονη οξύτητα και ανθώδη άρωμα. Οι νότες κακάου και μπαχαρικών μας αφήνουν με μια γεμάτη γεύση και μια έντονη επίγευση βανίλιας, που καθιστά αυτό το προϊόν μια γκουρμέ μίξη εσπρέσο καφέ.
Ήπια γλυκιά μίξη από τους καλύτερους καφέδες Arabica και Robusta με έντονη γεύση και άρωμα. Είναι πράγματι ο παραδοσιακός και χαρακτηριστικός Ιταλικός Espresso!
Βραζιλία: Λείο και καλά ισορροπημένο καφέ με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια πολύ αρωματική μίξη με σοκολατένια επίγευση.
Κόστα Ρίκα: Καφές υψηλής ποιότητας με πλούσιο χρώμα κρέμας καρυδιού και άρωμα μήλου και χουρμά. Ελαφριά οξύτητα.
Ινδονησία: Πλούσιος και λεπτός καφές Robusta με ελαφρύ άρωμα καραμέλας, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες καφέ. Πλήρης και έντονη γεύση με επίμονη επίγευση.
Βιετνάμ: Πλήρους σώματος Robusta, εκλεκτικός και διακριτικός.
Κολομβία: Όλοι οι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica με πλούσιο αρωματικό άρωμα, ελαφρώς φρουτώδες και υπέροχη επίγευση καρυδιού και λουλουδιών. Αυτός ο καφές είναι το αποτέλεσμα της τέλειας συνδυαστικής επιλογής επιλεγμένων καφέδων Arabica και Robusta. Κρεμώδης, λείος και βελούδινος, μοναδικός και εκπληκτικός με γλυκιά γεύση και φρουτώδη επίγευση.
Ο συνδυασμός καφέ Arabica από την Κεντρική Αμερική και κόκκων Robusta από την Ινδία δημιουργεί ένα μείγμα γεμάτο φρουτώδεις, μελιού και βανίλιας νότες, συνδυασμένο με την κομψότητα και την γεμάτη στρογγυλότητα, που αφήνει μια έντονη αίσθηση μπαχαρικών και ξηρών καρπών, ανακαλώντας το άρωμα του κακάου και τον πλούσιο συνδυασμό μελιού και βύνης.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως μήλο και κεράσι.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.
Prodotto tra maggio e giugno, da liquido si presenta di colore ambra chiaro, da cristallizzato di colore beige con tonalità arancio. È un miele molto ricercato, dal profumo e dall’aroma marcato e persistente al palato. Odore e gusto floreale e fruttato, all’olfatto risveglia sentori di crisantemi e di corteccia tagliata, al palato dona una nota vegetale e pungente.
ABBINAMENTI
Ottimo dolcificante per tè neri e forti, da spalmare sul pane o sulle fette biscottate per la prima colazione. Tende a mitigare e rendere omogenei sapori forti pertanto da abbinare a formaggi dal sapore intenso come il taleggio.
Παραγωγή μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ένα ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Η μυρωδιά είναι αρκετά έντονη και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Το άρωμα είναι γλυκό και αναζωογονητικό με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βοδινό και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους αφεψημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή
Prodotto tra maggio e giugno, è un miele che tende a cristallizzare. Da liquido, il suo colore è ambrato mentre nella cristallizzazione tende a schiarirsi. L’odore e l’aroma sono leggermente fruttati - di media intensità - di uva moscata e pesca.
ABBINAMENTI
Per il suo gusto decisamente fruttato e per la sua caratteristica “avvolgente”, il miele di ailanto si sposa molto bene con macedonie e gelati con la frutta o alla frutta, riuscendo ad armonizzare anche una varietà di sapori diversi; da provare sui formaggi stagionati.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Prodotto tra maggio e giugno, è un miele che tende a cristallizzare. Da liquido, il suo colore è ambrato mentre nella cristallizzazione tende a schiarirsi. L’odore e l’aroma sono leggermente fruttati - di media intensità - di uva moscata e pesca.
ABBINAMENTI
Per il suo gusto decisamente fruttato e per la sua caratteristica “avvolgente”, il miele di ailanto si sposa molto bene con macedonie e gelati con la frutta o alla frutta, riuscendo ad armonizzare anche una varietà di sapori diversi; da provare sui formaggi stagionati.